Víkendové turnaje st. přípravky

07.02.2011 14:04

 

Hodnocení SMM po tomto víkendu.
 
V so se starší přípravka pod vedením trenéra P.Sechovce zúčastnila turnaje v Dobřichovicích .
Účast v turnaji byla pro Nás velká neznámá,protože pro většinu hochů to bylo první setkání s jinými týmy než doposud.Kluci ve složení-T.Florián,P.Sechovec,M.Sechovec,Mi.Maršoun,Landa,Veselý,Fuka a Beno  zahájili turnaj s OFS Praha/výběr /  zápas skončil smírně 2-2 /2Maršoun/.
-2.zápas proti Tachovu výhra 2-1/Maršoun,Beno/
-3.zápas proti favoritu Liberci,průběh vyrovnanější oproti výsledku 0-4
4.zápas proti Lázním Bělohrad,velmi vyrovnaný zápas smolně 0-1 vlastní brankou
V tomto zápase se začal lámat pro Naše chleba a velmi se začal projevovat věkový rozdíl/naši měli nejmladší družstvo-turnaj pro ročníky 2000 -M.Sechovec,Landa ročníky 2002,Beno 2001+většina družstev měla na střídání i 6 náhradníků .
5.zápas proti Viktorii Žižkov jsme ještě vedli 1-0 /Maršoun/ale již jsme začali fyzicky odcházet a prohráli 1-4.
V posledním 6. zápase proti Kladnu jsme ještě srovnali na1-1/Maršoun/nicméně průběh byl již podobný jako proti Viktorce 1-4
 
Takže v turnaji jsme sice skončili na šestém místě,v těsném závěsu za 5.družstvem ,ale rozhodně jsme se neztratili,hráli jsme vyrovnané zápasy s žádným debaklem a jsem přesvědčen,že zápasy se silnějšími soupeři se rozhodně do budoucna vyplatí.
 
 
V neděli jsme se opět se starší přípravkou zúčastnili turnaje na Lokotce v Berouně.
Po sobotním turnaji ve značně zdecimované sestavě/Beno zraněn,Landa 1.zápas nehrál,ostatní svalovku v nohách/.Nicméně trenér Sechovec prohlásil,že nebere nic než 1,nebo 2.místo tak sestava Florián,Mi.,Ma.Maršoun,Landa,M.Sechovec,Fuka a Macourek šli rázně do toho.
V 1.zápase proti silnému ČLU Beroun C jsme ještě nerozhýbaní uhráli remízu 0-0
V 2.zápase proti ČLU Beroun B jsme vyhráli 2-1/Sechovec2,Mi.Maršoun/
V 3.zápase proti Hudlicím v poslední minutě záchrana díky M.Sechovcovi 1-0
Od 4.zápasu jsme již měli papírově slabší soupeře a možná trocha ztráta koncentrace brankáře rozhodla o remíze 1-1/Mi.Maršoun/
V 5.zápase proti Nižboru jsme opět zapli a zvítězili 3-0/Secovec 2,Landa/.V tomto zápase nastoupil i nejmladší hráč Martin Maršoun r.2003.
V 6.zápase proti Žebráku šlo o vše,v případě prohry nebo remízy bychom skončili na 3.místě,v případě výhry-splněný úkol trenéra.
  Hoši zamakali a po výhře 4-0 nad Žebrákem/Sechovec2,Maršoun,Landa/,kdy závěr připomínal exhibici  jsme získali super 1.místo.
 
    1.Hýskov
    2.ČLU Beroun C
    3.ČLU Beroun B
    4.Hudlice
    5.Žebrák
    6.Rpety
    7.Nižbor 



 

Zpět