Unhošť : FK Hýskov 2 : 2 (1 : 1)

17.09.2012 20:18

Sestava: Hosnédl, Fiala, Frajer, Křesťan, Choc, Stejskal, Sechovec, Vávra, Frydrych, Steiner, Bastl   Střídali: 45´Poláček za Stejskala, 80´Kouřil za Bastla

Branky: Steiner 2

 Komentář prezidenta klubu: Po excelentním výkonu proti Nelahozevsi jsme jeli na hřiště dalšího nováčka hodně optimisticky naladěni, další bodový příděl na náš účet měl být samozřejmostí. Narazili jsme však na velice houževnatého soupeře, který hodně kousal. Tradičně jsme šli do vedení, když Dan Steiner chladnokrevně proměnil svoje sólo, přežili jsme i díky Kalverovi několik tutovek domácích, ale jak už to bývá u nás pravidlem, o náskok jsme přišli v nastaveném čase, a to by se stávat tak zkušenému mužstvu němělo!
Úvod druhé půle byl parádní. Začali jsme náporem, když opět Dan chytře zužitkoval bleskovou akci po ose Kalvera-Honza Fiala-Dan a obloučkem potrestal brankářovo vyběhnutí. Náš nápor trval, přišly další šance, které se bohužel neujaly a domácí nás za to potrestali hodně laciným gólem. Do konce zápasu se pak hra přelévala na obě strany, nebezpečnější jsme byli my, ale už bez gólového efektu. Závěrečný hvizd rozhodčího pak přinesl asi spravedlivou dělbu bodů - kéž byl byl ten bodík pokaždé! Za zmínku pak stojí ještě statečný boj pana Bastla st. s místními "ultras" s věkovým průměrem hodně nad 70, kteří si vyhlédli Michala jako vhodný objekt ke svým přiblblým pokřikům. K boji v hledišti ale také nedošlo! 

Zpět