Neumětely : FK Hýskov "A" (1:2) 3:2

08.05.2011 14:07

Sestava: Janda, Frajer, Bartoš, Bojko, Frydrych, Lhotka, Vávra, Sechovec, Pošmurný, Hnátek, Stejskal. Střídali: 60´Michalský, 70´Herejt ml. za Pošmurnýho.

Branky: Hnátek, Lhotka

Komentář sponzora mládeže R.N.: První poločas vedlo se 2:0, začlo se hrát zbytečně bagoo - podle mého. Výsledek dopadl, jak dopadl.

Komentář DigiToma: Slunečné a bezvětrné počasí, toť slibný začátek fotbalového odpoledne. Náš hýskovský pivně zmlsaný jazýček pohrdl pivkem jiné značky a tak vyprahlé hrdlo svlažil konzervativní Sprite. Utkání začalo a v podstatě záhy se zdálo, že hosté rozhodli o výsledku. Skóre 0:2 po +/- půl hodině hry zavánělo pouze "dokopáním" utkání. No, kdo by si vsadil, projel by to. Hýskovští se uspokojili a pro oko diváka zdánlivě bezstarostném "báčku" hrozilo průšvihem. A tak se také stalo. Domácí do půle korigovali na 1:2. Druhá půle, kdy domácí hráli dolů, tedy na "svou" branku, byla z pohledu Hýskovu přejícího diváka téměř černou můrou. Vytratilo se mnohé z toho, co v první půli zdobilo hru hostí. Rychlá srovnání stavu na 2:2 byl vlastně začátek konce. Už jen krátce................Otočení výsledku dokonalo zmar. Domácí navíc neproměnili penaltu. V krátkém sledu vyloučení na obou stranách v podstatě nic neřešilo.

Takže závěrem, vyhrál ten kod chtěl vyhrát víc!!!!!!!!!!!

Komentář sponzora mládeže www.rajhodinek.cz: Týden na výstavě - je to marný, marný, marný

Komentář asistenta trenéra: V týdnu jsme řešili veliké problémy se sestavou. Nakonec i s velkými problémy jsme to dali trošku dohromady. Frajerovi jsme v kabině sundali sádru, Bartošovi jsme ovázali lýtko, Frydrych nastoupil s bolestma, brankáře  Jandu jsme zabandážovali a změnili jsme rituály před zápasem. V prvním poločase jsme hráli velmi dobře a zaslouženě jsme vedli 2:0. Bohužel ke konci poločasu jsme si nechali dát gól a nevyužili jsme čtyři tutové šance. V druhém poločase po našich hrubých chybách jsme dovolili soupeři vyrovnat na 2:2. Potom jsme Neumětely tlačili bez výsledku. Soupeř toho využil a dal na 3:2. Po závěrečném platonickém tlaku Hýskova zápas skončil 3:2.

Závěr: i když byly veliké problémy ze sestavou v týdnu - měli jsme Šemíky porazit.

PS: Jsem velice zklamán a trenér taky: CHLAPCI měli byste se nad sebou zamyslet.

SLOVY KLASIKA!!  Snaha byla, ale je to marný, je to marný, je to marný.

Zpět