Jeneč : FK Hýskov 3:2 (0:2)

02.09.2012 08:20

Sestava: Hosnédl, Frydrych, Křesťan, Frajer, Fiala, Pošmurný, Sechovec, Stejskal, Choc, Vávra, Steiner

Střídali: 70´Bastl za Frydrycha

Branky:Sechovec,Steiner       

Komentář as. trenéra: Prohráli jsme vyhraný zápas. Sehráli jsme druhý zápas podzimní sezóny. Hráli jsem opět na hřišti soupeře a to v Jenči. Začátek zápasu začali domácí mírným tlakem, ale my jsem hráli dobře takticky a k žádné větší šanci jsme domácí nepouštěli. Postupem času jsme přebírali iniciativu a dostávali jsme se do slibných šancí, které jsme, ale nedokázali proměnit (Choc, Pošmurný). Domácí jsme už k ničemu nepustili, vyjímkou byla nastřelená tyč Kalvérovy branky. Ve 27´min. jsme konečně udeřili, kdy po rohu Steinera hlavou zavěsil Karel Sechovec. Po vstřeleném gólu jsme trochu polevili, ovšem ve 37´min se zrodila krásná akce, kde si oba předchozí aktéři vyměnili role.  Karel Sechovec poslal Steinera do krásné uličky a Steiner nezaváhal a s přehledem zavěsil. Takže jsme vedli 2:0 a byli jsme v pohodě. Tak skončil i první poločas. O přestávce jsme si řekli, že už to nepustíme a druhý poločas v klidu odehrajeme. Jenže opak byl pravdou.

Do druhé půle jsme ovšem nastoupili jako diletanti, kterým se v žádném případě nemůže nic stát. Jenže stalo. Domácí se nevzdali a svojí bojovností nám začali dělat velké problémy. V 55´min nám vstřelili kontaktní gól, když jsme nedokázali zastavit hráče, který na naší levé straně přešel přes tři hráče a v pohodě skóroval. Domácí ožili a za tři minuty jsme inkasovali znovu po akci na téže straně. Naše porážka byla zpečetěna v 68´, kdy jsme zahráli rohový kop, který soupeř odvrátil a zajel do naší otevřené obrany a dal nám vítězný gól. Potom jsme se nadechli spíše k zoufalému náporu, ve kterém měl Steiner obrovskou šanci, ale nedal. Potom už jsme se k ničemu nedostali a zbytečně prohráli. Je to škoda i pro naše diváky, kterých nás přijelo podpořit do Jenče značné množství. Pro mužstvo je to doufám už poslední varování, protože něco podobného, ale se šťastným koncem se nám přihodilo již před týdnem v Rakovníku. Věříme, že příští zápas, ve kterém  hostíme doma Nelahozeves bude pro nás šťastný a uděláme 3 body.

Komentář GSM v 0:25: Chlapci, tak zkušený mančaft jako jste vy a vedete 2:0 po poločase  MUSÍTE  dotáhnout do vítězného konce. 2. poločas jste hráli jak primadóny, kterým se nemůže nic stát. Jeneč nás porazila jen nasazením, vůlí a bojovností. Dostat 3 góly během 12´je ostuda. Chtělo by to trochu srdíčka a bojovat!!!! Podívejte se kolik s námi jezdí fanoušků na venkovní zápasy.

Zpět