Fk Lety : Fk Hýskov 1:3 ( 0:2)

10.09.2017 16:04

Sestava: Dreksler, Lukeš D., Fiala, Pošmurný, Štastný, Matějka, Sechovec, Cihelka, Peclinovský, Novák, Lukeš R., Střídali: 60´Bastl za Lukeše R., 67´ Kabát za Cihelku, 89´ Petráš za Štastnýho, 90´ Dóša za Matějku. Branky: Novák, Peclinovský, Kabát Komentář :Na horkou půdu do Let jsme odjeli již v téměř kompletní sestavě (chyběli pouze zraněný Kučera a Křesťan) s cílem bodovat. Od první minuty jsme se snažili o přímočarý a kombinační fotbal. Do první šance se nicméně dostali domácí hráči, kdy se po rozehraném trestném kopu otřel míč o pravou tyč brány Drekslera. Skóre utkání se poprvé měnilo ve 23 min. kdy domácí obrana sice zablokovala střelu R. Lukeše, odražený míč však doputoval k Novákovi, který zakončoval k levé tyči brankáře Sňozíka 0:1. K další změně skóre došlo ve 33 min. kdy se na pravé straně uvolnil Šťastný, který našel nádherným pasem za obranu nabíhajícího Peclinovského, který zachoval chladnou hlavu a přízemní střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci 0:2. Ve 37 min. se po narážečce s Novákem uvolnil na hranici vápna R. Lukeš, který se snažil přelobovat domácího brankáře, tento však lob směřující do branky zlikvidoval.

Do druhé půle vrhli domácí veškeré síly do útoku. Hostující hráči nedozáli v této fázi podržet balón a bylo jen otázkou času kdy přijde trest v podobě inkasovaného gólu. Tento přišel v 63 min. kdy byl na hranici vápna faulován domácí hráč a na následně rozehraný trestný kop si naběhl domácí útočník, který hlavou snížil na 1:2. Domácí byli v této fázi lepším mužstvem a jejich dlouhé, nakopávané balóny dělaly hostující obraně velké problémy. Hostující hráči však tuto přízemní přavahu domácích přečkali a následně sami udeřili, když se v 87 min. dostal k odraženénu míči Kabát, který nekompromisní dělovkou poslal míč do levé šibenice domací branky 1:3.

Doufejme, že naši hráči potvrdí tříbodový zisk z venkovního utkání tento týden, kdy přivítají ve šlágru kola doposud vedoucí tým tabulky Dobříš B.

 

 

Zpět