Fk Hýskov: Novo Kladno 4:1 (4:0)

24.09.2012 18:52

Sestava: Hosnédl, Frajer, Fiala, Choc, Křesťan, Vávra, Pošmurný, Sechovec, Frydrych, Steiner, Bastl. Střídali: 55´Poláček za Fialu, 65´Stehlík za Choce.

Branky: Sechovec, Bastl, Fiala, Choc. 100diváků

Komentář stopera Frajera: Dnešní zápas s Novem vypadal už od začátku dost jednoznačně. Soupeř neměl kvalitu I.B. třídy spíš to vypydalo na okresní přebor. Během 1.poločasu nemělo Novo žádnou šanci, naopak my jsme mohli dát spoustu branek. První se prosadil náš kapitán Kája Sechovec po rohu, jak jinak než hlavou. Druhou branku dal Horvi po krásné přihrávce Píska. Netrvalo dlouho a přišla fantastická přihrávka Sechyho a nová posila Michal Bastl, se prosadil nechytatelnou střelou. Po 10´ se do balónu opřel Fiji a další "BOMBOU" upravil na 4:0. Takový byl výsledek prvního poločasu. Druhý poločas ani nestojí za řeč, stačí snad výsledek 4:1.

Speciální komentář střelce Bastla: S balónem to moc neumim, zkušeností taky moc nemám, tak jsem prostě nabral "rychlost", všem jsem utekl a pak jsem do toho prásknul se zavřenýma očima, golmanovi to otočilo prsty a bylo to v síti.

Zpět