Vysoký Újezd : Fk Hýskov 2:5 ( 0:3)

03.09.2018 20:42

Sestava: Janda, Křestan, Michalovský, Pošmurný, Stejskal, Popule, Sechovec P., Dobrovodský, Veselý, Lukeš, Miler. Střídali: 60´Šícha za Michalovskýho, 70´ Sechovec K. za Populeho, Novák za Lukeše. Branky: Sechovec P. 2, Lukeš, Novák, Stejskal. Komentář:

                  Na zápas s Vysokým Újezdem jsme se těšili, protože za něj nastupuje náš bývalý dlouholetý hráč Jirka Hnátek a tak byla plná i lavička náhradníků.

Tentokrát jsme začali velmi soustředěně, snažili se o kombinace po zemi a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Po jedné z nich zůstal před šestnáctkou volný Lukáš Stejskal a svojí obávanou levačkou zamířil přesně k tyči. Tím jsme se uklidnili a ještě do poločasu přidali po pěkných akcích dva góly. V obou případech byl v koncovce přesný Petr Sechovec.
Hned po změně stran, po chybě domácího stopera, zvýšil Roman Lukeš již na 4:0 a vypadalo to na poklidnou jízdu. Noví hráči v řadách soupeře však jejich hru oživili a i díky našemu uspokojeni a trochu diskutabilní penaltě jich najednou bylo plné hřiště. Když pak ještě Jandou vyraženou střelu z blízka do brány poslal "Náš kluk", tak to vypadalo, že by se ještě mohlo odehrát drama. Stejně jako na domácí hráče, tak na naše zapůsobilo střídání a čerství Sechovec s Novákem těsně po svém příchodu na hřiště zařídili opět vedení o 3 góly. Od té chvíle jsme již zápas jednoznačně kontrolovali.
Na závěr bych chtěl poděkovat našim příznivcům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu, tak jsme se jim snad nejen výsledkem, ale i hrou odvděčili.  

 

 

Zpět