stará garda Fk Hýskov: Beroun 2:4 (0:2)

27.05.2011 22:53

sestava Hýskova: Sojka, Skuhrovec, Hrubeš M., Prošek, Pacák, Čapek Viktor, Kasl, Myška, Pudhorocký, Herejt ml., Troch, Rákosník, Bělohoubek

sestava Berouna: Veselý Z., Petráš L., Lepka, Hosnédl M., Grajcar, Pech, Stehlík, Klíma, Mareš F., Mareš, Smrčka, Pazdera, Beńo L., Masopust.

branky za domácí: Rákosník, Herejt ml., diváků 60, rozhodčí Bartoš Z., komentář trenéra Proška: Favorizované mužstvo Berouna plné hvězd berounského fotbalu nedávné minulosti začalo náporem, ale zpočátku se nemohlo prosadit přes organizovanou obranu domácích. V druhé polovině první půle vystupnovali tlak a díky neutuchajícímu presinku šli do přestávky do vedení o dvě branky.Po přestávce se domácí snažili o srovnání skore, ale v době největšího tlaku se berounským povedlo z brejku zvýšit na 0:3. Hýskov dál dřel aby dosáhl zaslouženého golu a to se mu nakonec povedlo díky posily z Dejvic. Hra se potom od branky k brance a diváci viděli velmi dobrý fotbal.Po chybě domácí obrany hosté odskočili na tři branky, ale po faulu na Myšku ve velkém vápně domácí kopali pokutový kop který zkušeně proměnil Herejt ml.v závěrečném náporu domácích se skore už nezměnilo.Po skončení zápasu diváci odměnili hráče bouřlivým potleskem.

Zpět