Přatelské utkání Karlštejn : Fk Hýskov 1:4 ( 0:3 )

06.08.2016 22:42

Sestava: Kšír, Vávra, Křestan, Lukeš, Dóša, Pošmurný, Sechovec, Kučera, Štastný, Peclinovský, Bastl. Střídali: Kabát, Petráš, Kouřil, Fiala, Frajer. Branky: Peclinovský 2, Kučera, vlastní. Rozhodčí: Krbec, Diváci: 50

K druhému přátelskému utkání, v rozmezí tří dnů, jsme zajížděli do Karlštejna. Jak je zde zvykem, hřiště bylo opět ve skvělém stavu. Utkání začalo, z naší strany, ve vysokém tempu a naše napadání donutilo domácí hráče dělat chyby, čehož již ve třetí minutě mohl využít Bastl, bohužel svou šanci neproměnil. Na branku se přesto dlouho nečekalo a po rohu Šťastného se krásně "rybičkou" prosadil Peclinovský 0:1. V patnácté minutě to bylo již 0:2, když Peclinovský se prosadil na pravé straně a svým centrem hledal Kučeru, před kterým si domácí hráč vstřelil ukázkový vlastní gól. O 3 minuty se opět měnil stav, když Šťastný si pohrál se svým obráncem, nacentroval a Peclinovský umístil míč pod břevno 0:3. v 25. minutě mohl stav navýšit Pošmurný, ale branku o kousek minul. První vážnější šanci si připsali i domácí hráči, ale Kšír dobře zmenšil střelecký úhel a tak se stav utkání nezměnil. Naši hráči stálým napadáním si vytvořili další šance, ale ty ke změnu stavu nevedly, a tak poločas skončil 0:3. 
Druhý poločas se již hrálo v mírnějším tempu a na některých hráčích již byla znát únava z letní přípravy. Do šedesáte minuty jsme si těžko vytvářeli příležitosti a domácí po našich chybách nastřelili tyč a poté se dočkali i snížení na 1:3. Po obdržené brance se naše mužstvo opět probudilo a na hře to bylo velmi znát. V 65. minutě krásně Vávra krásně vysunul Kučeru, který se zbavil obránce a střelou podél brankáře vsítil branku na 1:4. Poté jsme si vytvořili další příležitosti, ale ty jsme bohužel proměnit nedokázali. Za zmínku stojí hezký průnik Peclinovského, který nastřelil břevno a "hattrick" si v dnešním zápase bohužel nepřipsal. V 85. minutě se řítil sám na branku Frajer, bohužel svou technickou střelu namířil mimo tři tyče. To také byla tečka za utkáním, v kterém naši hráči zaslouženě zvítězili 4:1. Utkání splnilo naše očekávání, kdy jsme opět zkoušeli různé varianty pro mistrovská utkání.

13.8.2016 nás čeká turnaj O POHÁR OÚ HÝSKOV !!!

První utkání odehrajeme od 10:00 s Drozdovem. Diváci: 50

Zpět