Fk Hýskov : Velká Dobrá 3:0 ( 2:0)

28.08.2016 13:24

Sestava: Dreksler - Vávra, Křestan, Lukeš - Petráš, Pošmurný, Matějka, Štastný, Frajer - Peclinovský, Fiala. Střídali: 70´Kouřil za Fialu, 75´Kabát za Lukeše, 85´Kšír za Petráše. Branky: Fiala, Frajer, Peclinovský. 120 diváků.V našem prvním mistrovském zápase, jsme na domácím hřišti přivítali Velkou Dobrou. Minulá sezóna nabídla na domácím hřišti vítězství 2:1 a naopak prohru 1:3 z toho venkovního. K dnešnímu utkání ze zdravotních důvodů nemohli nastoupit Sechovec, Kučera, Bastl a Dóša. Domácí hráči se s absencemi vyrovnali skvěle a celých 25 minut nepustili soupeře prakticky za půlku. Dobrý pohyb hráčů bez míče, kvalitní napadání znamenalo několik dobrých příležitostí a dvě vstřelené branky v síti soupeře. Ve 2.minutě neproměnil velkou šanci Matějka, když jeho střela byla zblokována nad branku. O tři minuty později se již skóre měnilo - do úniku se dostal Fiala a střelou pod brankářem stanovil stav utkání na 1:0. V 10. minutě měl dobrou příležitost Peclinovský, ale jeho střela šla těsně vedle a další pokus hlavou brankář vyrazil. V 16.minutě se stav měnil podruhé, když na centr Matějky si naskočil Frajer a hostujícímu brankáři nedal šanci 2:0. Po této brance se hra uklidnila a hostující hráči si připsali první šanci, ale proti byl domácí brankář Dreksler, který předvedl skvělý reflexivní zákrok. Domácí hráči šli tak do kabin za stavu 2:0 a nutno říci, že kdyby byl stav 4:0,5:0 nikdo by se nemohl divit. Druhý poločas přinesl již méně fotbalovosti a hra se postupem času přiostřovala a kouskovala. Hostující hráči si připsali několik zajímavých situací, ale do vyloženější šance se nedostali. 

V 57. minutě po hezké spolupráci Peclinovský-Fiala, prvně jmenovaný vsítil branku na 3:0. Domácí hráči si poté připsali několik závarů před hostující brankou, ale branku již nepřidali. Za zmínku stojí krásná hlavička Pošmurného, která jen těsně minula svůj cíl. 
Utkání tedy skončilo naprosto zaslouženě výhrou domácího mužstva 3:0. Věřme, že v takových výkonech bude mužstvo pokračovat i nadále. Klub děkuje svým fanouškům, kteří přišli podpořit náš tým. 
 

Zpět