Fk Hýskov : Klobuky 3:0 ( 2:0)

11.09.2016 10:37

Sestava: Dreksler - Lukeš, Vávra, Štastný - Dóša, Pošmurný, Frajer, Matějka, Petráš - Peclinovský, Fiala. Střídali: 65´ Kouřil za Petráše, 70´ Stehlík za Fialu. Branky: Peclinovský, Matějka, Fiala. 120 diváků. Komentář:Druhý domácí zápas nabídl "souboj na dálku" o první místo s Libušínem. Hostují tým dorazil autobusem i s fanoušky, kteří se postarali o pěknou atmosféru v přátelském duchu.

Do utkání jsme nastoupili bez zraněného Kučery a Bastla. 
Zranění nedovolilo zasáhnout do utkání ani Sechovce a Křesťana, kteří se usadili pouze mezi náhradníky.
Utkání začalo ve velkém stylu domácích hráčů a již ve 2.minutě se měnilo skóre na 1:0, když branku vstřelil Peclinovský. Prvních dvacet pět minut utkání bylo jednoznačně v režii domácích, kteří doslova nepustili Klobuky za půlku. V tomto rozmezí jsme mohli vidět několik závarů, hezkou střelu Matějky a další šance. V 31.minutě hosté poprvé zahrozili a brankář Dreksler musel poprvé zasahovat. Těsně do poločasu přidal druhou uklidňující branku Matějka, po přihrávce našeho dnešního kapitána, Pošmurného.
Druhá půle začala v režii hostujících hráčů, kteří si již v první minutě připsali velkou šanci, kterou nedokázali proměnit. Domácí hráči byli bez pohybu a Klobuky čím dál tím více častěji hrozili. 
Od 60. minuty, ale tomu bylo jinak a domácí hráči začali předvádět mnohem lepší výkon a výsledkem tomu byla i branka na 3:0, když výborně zatáhl míč Dóša a připravil skvělou pozici Fialovi, který se opět nemýlil.
V 68.minutě měli domácí hráči několik velkých šancí, ale bohužel stav utkání se neměnil. Nakonec i hosté se dokázali dostat do dvou slibných šancí, ale proti byl Dreksler, který si připsal druhou nulu a HÝSKOV mohl slavit další 3 body do tabulky.

Zpět